Yoga

Ont-moet aan zee !

Luxe verwenvierdaagse met yoga, wellness en massage.

Welkom bij ‘Vis-à-Vis’, ‘Face to Face’ met jezelf. Een sfeervolle ontmoetingsplek aan zee om volledig tot rust te komen, om opnieuw contact te maken met je ware natuur, een plek waar gelijkgestemde mensen elkaar kunnen inspireren op hun pad.

Bewustzijnsyoga

Naast het bewust ontspannen van lichaam, emoties en geest kunnen we deze ook bewust ‘scholen’ waardoor we eigenschappen zoals innerlijke rust, stabiliteit, spankracht en meer zelfvertrouwen kunnen ontwikkelen. Een reeks opbouwende oefeningen. Elke oefening wordt, vanuit de voorstelling, stap voor stap aangeleerd met de bedoeling ze op een nauwkeurige manier te kunnen uitvoeren. Verder wordt bij elke yogahouding geleidelijk de diepere betekenis en zin ervan uitgelegd, alsook zijn therapeutische waarde op lichaam, ziel en geest.

We ondergaan de oefeningen dus niet zomaar, maar benaderen ze als een werkgebied voor het ontwikkelen van het bewustzijn en van gewaarwordingen voor bepaalde concrete levenssamenhangen. Deze discipline leidt tot een groter lichamelijk en psychisch evenwicht.

Het leert in het dagelijks leven meer ontspannen en bewust te zijn, maar helpt ook om gecentreerder, actiever en levendiger te worden.

Yin Yoga

Ontdek de helende effecten van yoga op fysiek, emotioneel en spiritueel niveau.

Yin Yoga heeft een diepe stimulerende, kalmerende en bevrijdende werking. Het is geschikt voor iedereen die op zoek is naar ontspanning, introspectie en een lekkere lichaamsstretch van top tot teen, een verademing in het snelle hedendaagse leven met talloze prikkels…

In Yin yoga worden posities langer aangehouden, zo heb je meer tijd om je grenzen te verkennen en te verleggen. Je gebruikt je lijf niet om in een houding te komen, maar je gebruikt de houding om je lijf beter te voelen. Het is dan ook het relatief rustige karakter van een Yin yogales dat de meeste deelnemers aanspreekt. De les is juist zo aangenaam doordat je even niet heel intensief hoeft te bewegen, maar alle tijd kunt nemen voor je lichaam, wat vele voordelen met zich meedraagt…

Yin yoga is een erg toegankelijke vorm van yoga, die voor iedereen, jong of oud, geschikt is. Je leert bewust spierspanning in het lichaam los te laten, bijzonder heilzaam voor mensen met spierklachten (in het bekken, de wervelkolom, de nek of schouders).Deze yogavorm compenseert intensieve arbeid of bij een kantoorbaan, de soms te lange zithouding. Het doel is je te stimuleren tot het ontdekken, versterken, vertrouwen en accepteren van jezelf.

Maaltijden

Ontbijt

Lunch

Diner

Bij het ontbijt heeft u de keuze tussen twee versies:

 • continental breakfast : 3 broodjes per persoon, hartig en zoet beleg, gekookt of gebakken eitje, yoghurt, stuk fruit, glaasje fruitsap en warme drank
 • power breakfast : verschillende soorten muesli en zaden, gemengd seizoenfruit, ruim assortiment yoghurt , glaasje fruitsap en warme drank).
Onze keukenprinses verzorgt elke middag een uitgebreid middagmaal in buffetvorm. De maaltijden zijn supergevarieerd en altijd weer even lekker met zoveel mogelijke verse groenten en kruiden van het seizoen. Een glaasje wijn, vlees en vis, het kan allemaal ! Moeten we voor u een volledig vegetarische lunch voorzien ? Laat het weten.

Smoothies en verse sappen

Mocht u in de namiddag nog een hongertje voelen opkomen … dan kunt u met een gerust geweten een lekker en gezond sapje of smoothie maken. Fruit, groenten en receptideetjes in overvloed !

Het diner houden we licht:

Verse soep, broodjes en rauwe groentjes/salade.

Oase van rust

De B&B is een pareltje van modern comfort, huiselijk- en gezelligheid.

We vinden dat je pas écht kan uitrusten wanneer je naast het groepsgebeuren de ruimte krijgt om even tot jezelf te komen.

Om helemaal te kunnen ontspannen; geen gedeelde kamers, iedere deelnemer heeft een ruime tweepersoonskamer ter beschikking. Alle kamers beschikken over een badkamer met wastafel, douche en toilet, televisie en sommige een keukentje.

Naast 10 gastenkamers, is er een privé wellnessruimte, een yogaruimte een lees- en zithoek, een ruime open keuken, en een zonnig terras. Maximum 10 deelnemers !

We kiezen er voor om met kleine groepjes te werken zodat we jou persoonlijk kunnen begeleiden zowel tijdens de yogasessies als tijdens jouw volledig verblijf aan zee. Tussen de yogalessen door ben je vrij om te doen wat je wilt; de streek verkennen, genieten van lange (of korte !) strandwandelingen, luieren met een boek op de bank of de batterijen terug opladen in de privéwellnessruime, wat je maar wilt, er is genoeg tijd voor jezelf !

Programma

 • Aankomst op vrijdag of maandag vanaf 15uur. Gemoedelijke kennismaking met koffie en thee.
 • Ochtendyoga van 7u30 tot 9u
 • Ontbijt om 9u
 • Vrij
 • Lunch om 13u
 • Vrij
 • Avondyoga van 18u30 tot 20u
 • Diner om 20u
 • Vrij
 • Afsluiting op maandag of donderdag om 11u Hou rekening met een tijdsblok van ruim 2 tot 3 uur om te genieten van de wellness en massage.

Prijs

Totaalpakket logies, dranken, maaltijden, wellness, massage en alle yogasessies : 490€ per persoon.

Inbegrepen

 • Inclusief 3 Overnachtingen in een (niet te delen !) ruime tweepersoonskamer
 • Alle maaltijden ( 3 x per dag )
 • Smoothiebar
 • Onbeperkt thee, koffie en water
 • Alle yogalessen
 • Twee uur privégebruik van de wellnessfaciliteiten
 • Eén uur lichaamsmassage of voetreflexologie