Relax

Relax-opties

Wil je je verblijf nog net dat ietsje meer geven. Dan kan je ook nog een optie nemen op onze eigen wellness-ruimte voorzien van een healthmate infraroodsauna met lichttherapie, inloopdouche en duo massagebad. Of je eigen eens goed verwennen met een massage. Of je grenzen verleggen met een yoga-initiatie. Of…

 

relax :

Wellness

Zin in een wellness-arrangement?

Even tot rust komen zonder andere saunabezoekers om u heen ?

Samen ontspannen en nieuwe energie tanken ?

Dat kan door gebruik te maken van onze ‘Private Sauna’ mogelijkheid. Deze is voorzien van een health mate infraroodsauna met lichttherapie, een regendouche en een duomassagebad. Laat ons weten welk tijdstip u verkiest en wij zorgen voor de rest - 20€/1persoon of 30€/2personen voor een sessie van ongeveer 2u.

relax :

Massage

In onze B&B kan je ook genieten van massages of een voetreflex-behandeling.

In de massages heb je keuze tussen rug-en schoudermassage, gezicht- hoofd- nek-en schoudermassage of een fullbody massage - 45€/60min of 60€/90min.

Een voetreflex-behandeling kan een aangename en veilige methode zijn om je algemene gezondheid te bevorderen - 35€/60min.

relax :

Yoga

Zin in een yoga-initiatie? Yoga binnen of op het strand?

Ontdek de helende effecten van yoga op fysiek, emotioneel en spiritueel niveau in onze yoga-lessen. Wij bieden u momenteel een tweetal yoga-vormen aan : yin-yoga en bewustzijnsyoga.

Yin Yoga heeft een diepe stimulerende, kalmerende en bevrijdende werking. Het is geschikt voor iedereen die op zoek is naar ontspanning, introspectie en een lekkere lichaamsstretch van top tot teen, een verademing in het snelle hedendaagse leven met talloze prikkels... In Yin yoga worden posities langer aangehouden, zo heb je meer tijd om je grenzen te verkennen en te verleggen. Je gebruikt je lijf niet om in een houding te komen, maar je gebruikt de houding om je lijf beter te voelen. Het is dan ook het relatief rustige karakter van een Yin yogales dat de meeste deelnemers aanspreekt. De les is juist zo aangenaam doordat je even niet heel intensief hoeft te bewegen, maar alle tijd kunt nemen voor je lichaam, wat vele voordelen met zich meedraagt... Yin yoga is een erg toegankelijke vorm van yoga, die voor iedereen, jong of oud, geschikt is.

In de bewustzijnsyoga kan je naast het bewust ontspannen van lichaam, emoties en geest, deze ook bewust ‘scholen’ waardoor we eigenschappen zoals innerlijke rust, stabiliteit, spankracht en meer zelfvertrouwen kunnen ontwikkelen. Er worden in deze lessen een reeks opbouwende oefeningen gegeven. Elke oefening wordt, vanuit de voorstelling, stap voor stap aangeleerd met de bedoeling ze op een nauwkeurige manier te kunnen uitvoeren. Verder wordt bij elke yogahouding geleidelijk de diepere betekenis en zin ervan uitgelegd, alsook zijn therapeutische waarde op lichaam, ziel en geest. Ze leren ons in het dagelijks leven meer te ontspannen en bewust te zijn, maar ze helpen ons ook om gecentreerder, actiever en levendiger te worden.