Promoties

Weekpromotie

Bij een verblijf van één week of langer, wordt je extra beloond met een mooie korting. Tijdens het hoog seizoen is dit een korting van 10% . Tijdens het laag seizoen is deze korting zelfs 20%. Ons hoogseizoen begint vanaf mei, en loopt tot eind september. Ons laagseizoen is van oktober tot mei - met uitzondering van alle schoolvakanties, nl : herfst-, kerst-, krokus- en paasvakantie.

Uitwaaipromotie

Van oktober tot en met april - uitgezonderd schoolvakanties en verlengde weekends - kan je bij het boeken van min 3 overnachtingen genieten van onze 'uitwaaipromotie'. Tijdens midweek is het verblijf van de 3de overnachting dan gratis - enkel het onbijt wordt aangerekend. Vallen deze 3 overnachtingen tijdens het weekend dan is het verblijf van de 3de overnachting aan halve prijs.

Bubbels!

Geniet bij aankomst van een flesje bubbels - cava 12€ of champagne 24€

Verwenontbijt

Voor slechts 8€ pp extra, maakt u van ons stevig standaardontbijt iets onvergetelijks ! Nog meer keuze, nog meer lekkers, nog meer genieten. Wedden dat u tegen de middag nog geen honger hebt ...?  

Cadeaubon

Doe jezelf... of iemand anders die je nauw aan het hart ligt, een geschenkbon cadeau! Je kan er zelf de waarde van bepalen. Je bestelt ze en wij sturen ze voor je op. Zo heb jij... of die ander gelukkige recht op een verblijf in onze B&B.